logo
Повернутись

Інтернет провайдер у Обухові - ДОМОНЕТ

Відкриваючи карту покриття інтернету в Обухові, важко знайти незаповнені ділянки. Десятки великих та дрібніших провайдерів пропонують послуги підключення до домашнього інтернету в будь-якому районі міста. За яким принципом обирати? А якщо у вас вже підключений інтернет в Обухові, чи варто переходити до «ДОМОНЕТ»? Відповімо на ці запитання.

 

Як вибирати?

Насамперед потрібно порівняти ціни на тарифи. Так, «ДОМОНЕТ» пропонує досить вигідні умови, наприклад до 1000 Мбіт/с за 195 грн. У пакет вже включено ТБ - 143 канали від партнера. Крім того, можна взяти в оренду медіаплеєр. Якщо у вас є телевізор зі SmartTV або віддаєте перевагу перегляду відеоконтенту на ПК або ноутбуці, то додаткове обладнання не потрібно.

Далі порівняйте сервіс. Чи є у вашого провайдера послуга екстреного виклику майстра? А чи програма лояльності зі знижкою до 20%? У «ДОМОНЕТ» є. Крім того, ви отримуєте такі послуги, як:

  • безкоштовне інформування SMS;
  • оренду Wi-Fi-роутерів Mikrotik;
  • низький пінг на закордонні сервери;
  • управління функціями та перегляд інформації в роботі Telegram;
  • можливість підключення оптоволокна;
  • прямий пінг на Twitch;
  • оплату за повний місяць;
  • кредит до 7 днів тощо.

Також ви можете замовити додаткові послуги з монтажу інтернет-розеток, прокладання та кріплення кабелю тощо. Інтернет в Обухові фахівці підключать за заявкою на сайті «ДОМОНЕТ» або при усному зверненні на «гарячу лінію».

Щоб провести коректне порівняння пропозицій, ви повинні поставити питання пошуковій системі: які провайдери є в моїй області? Зі списку виберіть усі доступні та уважно вивчіть умови.

 

Навіщо міняти старого провайдера на «ДОМОНЕТ»?

Якщо вищезазначені переваги вас не зацікавили, можете скористатися спеціальною акційною пропозицією та отримати до 1000 грн. бонусами на рахунок. Це, як мінімум, приємно і дозволить заощадити. Крім того, підключення коштує лише 1 грн., а в розділі Акції часто оновлюється інформація.

arrowUp